Bij Dogsite.be bieden we verschillende mogelijkheden aan om u te presenteren op het internet

Wij bieden u, afhankelijk van uw mogelijkheden en budget, verschillende opties aan om uw kennel te presenteren op het internet.
Elke vorm van presentatie is telkens op resultaat gericht, d.w.z. dat elke mogelijkheid u reacties en klanten oplevert !  Op onze portfoliopagina vindt u verschillende referenties terug die dit bewijzen.  Heeft u vragen, aarzel niet en contacteer ons voor bijkomende informatie.  Wij helpen u graag verder !

Een vermelding op Rashondenonline:
Wij plaatsen voor u een vermelding op Rashondenonline bij uw ras met een foto en link naar uw website.
Inclusief 1 gratis puppyvermelding

Prijs: 47,50 euro incl. BTW per jaar voor één ras - 75 euro incl. BTW per jaar voor 2 rassen

Een puppypagina op Rashondenonline:
Wist u dat u als hobbyfokker zonder HK-nummer niet zomaar pups mag adverteren, ook niet op uw eigen website?  Op Rashondenonline kan en mag dit wel omdat wij erkend zijn door de FOD Volksgezondheid, dienst Dierenwelzijn als gespecialiseerde website.
U kan door ons een pagina laten maken met uw contactgegevens, 6 foto's van uw honden en aanvullend uw nestje aankondigen.  Elke week worden nieuwe foto's van uw puppy's geplaatst.
U beschikt over een eigen internetadres, een overzichtelijke pagina die bovendien uitstekend aangemeld is op Google.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden:
http://www.rashondenonline.be/pups/jerfvadefleur/ - http://www.rashondenonline.be/pups/negundor/ - http://www.rashondenonline.be/pups/ofsephiroth/

Prijs: 75 euro incl. BTW per jaar en 50 euro incl. BTW per te plaatsen nest.
Bijvoorbeeld: als u 1 nest wil plaatsen op die pagina betaalt u 125 euro incl. BTW - als u twee nesten plaatst, betaalt u 175 euro incl. BTW

Een eigen website:
Als u het in één keer professioneel wilt aanpakken is een eigen website een goed idee.  Om te beginnen wil ik vermelden dat een website die u laat maken en onderhouden niet noodzakelijk duur hoeft te zijn.  Wij maken websites voor ieders budget.

Bij een website horen uiteraard vaste kosten die jaarlijks terugkomen.  Dit omvat: een eigen domeinnaam, hosting (= de ruimte die uw website inneemt op onze server), het onderhoud van uw website en de website-optimalisering voor Google.

Het is van essentieel belang dat uw website goed gevonden wordt.  Hierover zijn er nog al wat misverstanden.  Heel wat fokkers denken namelijk dat zij perfect vindbaar zijn omdat ze gevonden worden als ze hun kennelnaam intikken op Google.  De meerderheid van de pups die u als fokker te koop aanbiedt, worden meestal niet verkocht aan mensen die uw kennelnaam kennen maar aan mensen die op zoek zijn naar een pup van uw ras, en daar loopt het mis bij 85 % van de huidige hondenwebsites... .

Een voorbeeld: u fokt Golden Retrievers en uw kennelnaam is "Van de Golddiggers" (fictieve kennelnaam).  U kiest, zoals de meeste fokkers www.vandegolddiggers.be als domeinnaam want zo gaan de mensen u zeker vinden.  U gaat zelf aan de slag of u laat een kennis uw website maken en later komt u tot de conclusie dat men uw website niet of slecht vindt... .  Op uw kennelnaam wordt u gevonden maar dan houdt het op.
Hier bieden wij u de oplossing !  Wij zorgen ervoor dat u op verschillende manieren en in verschillende talen vindbaar bent.  Als we hetzelfde voorbeeld van  hierboven hanteren, zal men u ook vinden als men de volgende sleutelwoorden zou intikken : van de golddiggers, golden retriever, golden retrievers, golden retrieverpups, enz.  met als resultaat een pak bezoekers op uw website die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in een pup van uw ras en niet alleen maar kennissen of mensen die al eens een pup gekocht hebben bij u.

Een eigen facebookpagina voor uw kennel:
Facebook is een medium dat niet meer weg te denken is tegenwoordig.  Als serieuze kennel is het dan ook aangeraden om op Facebook aanwezig te zijn met een eigen pagina waarop je, al dan niet zelf, nieuws en foto's kan plaatsen.  Wij zorgen voor de aanmaak, de perfecte lay-out en de promotie van je Facebookpagina.

Grafisch ontwerp:
Wij bieden ook grafisch ontwerp aan voor onze klanten: kaartjes, advertenties, banners, Facebook covers, website lay-outs,... .  Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Op onze portfoliopagina zal u zien dat de referenties die getoond worden, perfect vindbaar zijn op Google en daardoor ook prima scoren !

Heeft u nog vragen of wenst u een prijsofferte op maat?  Contacteer ons en wij helpen u onmiddellijk verder.